Què són les Trobades?


Les Trobades són uns encontres dʼalumnes de flauta de bec dʼarreu de Catalunya que tenen com a objectiu proporcionar un espai per a tocar en gran grup, fet que sobint resulta difícil a les escoles de Música. 

Un any més, aquesta edició de les Trobades no seria possible sense la col·laboració de lʼAssociació Catalana dʼEscoles de Música i Dansa (ACEM), l’Escola Municipal de Música de la Garriga, L’Escola de Música de Gràcia, lʼEscola Municipal de Música de Premià de Mar i lʼEscola Municipal de Música de Mataró. 
També cal agraïr especialment la participació i entusiasme dels flautistes assistents, professors voluntaris i pares i mares. 

A tots ells i elles, moltes gràcies!



Què us oferim?

  • La possibilitat dʼinterpretar tant repertori específic de lʼinstrument com dʼaltres gèneres i estils musicals.
  • Participar en la gran orquestra de flautes de bec de les Trobades.
  • Poder relacionar-se i “fer amics” amb altres flautistes de bec, al marge de l’edat o nivell musical que es tingui.
  • Un espai per a compartir i intercanviar experiències musicals.
  • En definitiva; les Trobades esdevenen un experiència musical, social, artística i pedagògica de gran interès, tant per als alumnes com per als professors que hi participen!

Funcionament

En aquesta novena edició farem quatre Trobades a diferents esccoles: a la Garriga, al barri de Gràcia de Barcelona, a Premià de Mar i a Mataró.
Les Trobades finalitzaran el 17 de maig amb un gran CONCERT DE CLOENDA al Centre de Creació d’Arts Escèniques de Can Gasol, a Mataró, on s’interpretarà tot el repertori treballat.
Qualsevol alumne de flauta de bec pot participar a les Trobades, només és important que en la inscripció ens especifiqueu quants anys fa que toqueu l’instrument per tal de poder adaptar els arranjaments i repertori.
Lʼorganització de les Trobades no facilitarà els transports o viatges. Els pares o tutors hauran dʼacompanyar els alumnes a les seus pertinents.